Handelsbetingelser

Opdateret februar 2018

Denne hjemmeside er lavet af LêLê ApS (“LêLê”). Disse handelsbetingelser er en juridisk aftale mellem dig og LêLê.

Ved at fuldføre tilmeldingsprocessen eller bestille som “gæst”, bekræfter du, at du har læst, forstået underlægger dig disse handelsbetingelser, du er myndig og har lov til at indgå en bindende kontrakt og at du er autoriseret til at indgå under disse handelsbetingelser personligt og/eller på vegne af dit firma.

Bestilling
En bruger vælger et produkt på LêLê Caterings bestillingsside, som opretter en bestilling hos LêLê Catering, når betalingsformen er valgt.

Alkohol
Der sælges ikke alkohol til folk under 18 år.

Betalingsformer
Betaling kan ske på følgende måder:

Kredit-/debitkort
Med kredit-/debitkort understøttet af betalingssystemet Scanpay. Det påhviler Scanpay til enhver tid at overholde de gældende sikkerhedsregler for betalinger, p.t. PCI DSS (Payment Card Industry – Data Security Standard).

Betalingen trækkes, efter ordren er afsendt fra LêLê.

Der gemmes ingen kortdata på LêLês bestillingsside. For yderligere information om Scanpay, se Scanpay.dk.

Faktura
Fakturering er mulig for brugere, der har en særlig faktureringsaftale med LêLê.

Pris og moms
Alle priser vises i DKK og er inklusiv moms.
Momsinformation er tilgængelig på kvitteringerne.

Kortgebyrer
LêLê forbeholder sig retten til at opkræve gebyrer ved brug af kreditkort efter gældende regler på området.

Ordrebekræftelse og kvittering
Der bliver sendt en ordrebekræftelse eller kvittering til brugerens email, når LêLê har modtaget betalingsbekræftelsen fra Scanpay på vegne af LêLê.

Afhentning
En gyldig kvittering eller ordrebekræftelse skal forevises ved afhentning af en bestilling. LêLê beholder bestillingen 180 minutter (3 timer) efter valgt afhentningstidspunkt eller til lukketid, hvorefter bestillingen kasseres uden mulighed for refusion.

Afbestilling
Det er muligt at afbestille en bestilling indtil 4 hverdage før afhentningstidspunktet. Afbestilling gøres via en mail til catering@lele.dk.

Hvis den afbestilte bestilling er betalt med kredit-/debitkort, vil pengene blive refunderet til kortet den følgende bankdag.

Levering
Levering udføres i samarbejde med Takeout Group ApS. Hvis din bestilling er forsinket eller udeblevet, kontakt da venligst Takeout Groups kundeservice. Kontaktinformation findes på www.takeout.dk.

Reklamation
Hvis der er noget galt med varen, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til LêLê on info@lele.dk. Du skal vedlægge kvittering og gerne foto af ”problemet”. Er reklamationen berettiget, refunderer LêLê prisen på den købte vare.

LêLê er ikke ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, såfremt disse skyldes begivenheder uden for rimelige kontrol. Force Majeure omfatter enhver handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for LêLê´s kontrol.
If an order is refunded your credit/debit card the money will be available within 1 bank day.

Reklamation
Hvis der er noget galt med varen, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til LêLê på info@lele.dk. Du skal vedlægge kvittering og gerne foto af ”problemet”. Er reklamationen berettiget, refunderer LêLê prisen på den købte vare.

LêLê er ikke ansvarlige for manglende eller forsinket opfyldelse af nogen af vores forpligtelser, såfremt disse skyldes begivenheder uden for rimelige kontrol. Force Majeure omfatter enhver handling, begivenhed, manglende begivenhed, undladelse eller ulykke uden for LêLês kontrol.

Opsigelse
LêLê forbeholder sig retten til til enhver tid at opsige brugerprofiler eller aflyse bestillinger, der er i strid med disse betingelser eller på anden måde udviser dårlige hensigter. Suspendering fra brug af bestillingssiden kan ske med eller uden notifikation til brugeren.

Ændringer til handelsbetingelserne
Handelsbetingelserne kan blive blive ændret til enhver tid. Venligst bemærk om du er bekendt med den seneste udgave, før du laver en bestilling. Hvis du ikke er enig med eventuelle forandringer, bedes du undlade at bruge bestillingssiden.